Dobro Weightconsult

Over mij

Mijn naam is Susanna Dobrotworski, gediplomeerd gewichtsconsulente en aangesloten bij de beroepsvereniging BGN. Jaren geleden heb ik de stap genomen om écht beter voor mezelf te gaan zorgen en daar pluk ik nu nog steeds de vruchten van! Ik heb mezelf een gezond voedingspatroon aangeleerd, waardoor ik ruim 50 kilo ben afgevallen. Daarnaast ben ik mijn hart gaan volgen en deze 2 punten tezamen hebben ervoor gezorgd dat ik weer letterlijk en figuurlijk lekker in mijn vel ging zitten en nu nog steeds zit.

Nu is het tijd voor jou!

En dat gun ik jou ook!

Het is mijn missie om jou daarbij te helpen, zodat ook jij kan zeggen dat je weer écht lekker in je vel zit! Samen gaan we jouw valkuilen wat betreft afvallen en voeding ontdekken en aanpakken. Ik creëer inzicht in jouw denkpatroon. We gaan oude gewoontes omzetten in nieuwe gewoontes! Hierdoor ga je bewuster eten, geen jojo-effect meer en op gewicht blijven voor de rest van je leven. Klinkt als een droom? Voor mij is het geen droom meer maar een kei harde realiteit en jij kan het ook!

Ik zie mijn methode niet als een dieet maar als een verandering naar een gezonde leefstijl die bij jou past. Voor het bereiken van een gezond gewicht is naast het maken van een persoonlijk weekmenu, structuur ook een belangrijk onderdeel van mijn programma. Terug naar de basis van 3 hoofdmaaltijden aangevuld met een aantal tussendoortjes.  Voedingshypes, diëten, maaltijdshakes , afslankpillen en vet- en koolhydraatarm adviezen horen daar niet in thuis.

Ik begeleid mensen met afvallen door:

  • Het aanleren van een gezond, smakelijk en gevarieerd eetpatroon.
  • Ondersteuning en motivatie
  • Denken in mogelijkheden
  • Te fungeren als “een stok achter de deur”

Ik ben lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).
​Mijn diensten worden door een groot aantal zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.