Dobro Weightconsult

Voedingsschema op maat

Voedingsschema op maat

Wil jij graag eten aan de hand van een wekelijks voedinsschema op maat? Volledig op basis van je caloriebehoefte + macro’s (voedingsstoffen). Heb je moeite met het samenstellen van een goed voedingsschema? Dan maak ik een voedingschema op maat voor je.

Met mij weekmenu’s is al het denkwerk voor je uit handen genomen.

Aan de hand van schijf van 5 richtlijnen stel ik een voedingsschema voor je samen die gebaseerd is op je gewenste voedingswaarden. Zo eet je moeiteloos precies wat je lichaam nodig heeft. Ik zorg ervoor dat het altijd gevarieerd samengesteld wordt. Doordat het genoeg groente, fruit, vezels, eiwitten en langzame koolhydraten bevat, krijg je alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt

Ik vind het belangrijk om gezond eten zo toegankelijk mogelijk te houden. Daarom zul je in mijn voedingsschema ook geen ingewikkelde, dure superfoods terugvinden. Ik gebruik gewoon ingrediënten die je in jouw supermarkt kunt halen. De recepten zijn bovendien eenvoudig en overzichtelijk, ook als je weinig ervaring in de keuken hebt.

Boodschappenlijst bij het voedingsschema’s

Verder krijg je ook meteen een handige boodschappenlijst bij je weekmenu’s. Natuurlijk is die ook weer netjes op maat gemaakt. Zo ben je in de supermarkt goedkoper uit en hoef je achteraf geen eten weg te gooien.

Een voedingsschema voor 1 week kost € 25,=